Als gevolg van ziekte, vertrek van een medewerker, zwangerschap, achterstanden of specifieke projecten kan personeelsbehoefte ontstaan.  We Do Finance kan u in dergelijke situaties ondersteunen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en een bewezen track-record in tal van sectoren wat tot langdurige partnerships met organisaties heeft geleid. We Do Finance combineert integriteit en openheid met expertise en hard werken, een aanpak die - gezien de groei van ons netwerk - vele opdrachtgevers aanspreekt!

 

We Do Finance is een no-nonsense organisatie met korte lijnen en we spreken duidelijke taal. We onderscheiden ons verder door de behoefte van klanten goed in te schatten en vervolgens de juiste professional beschikbaar te stellen.

 

We Do Finance heeft niet de ambitie één van de grote spelers te worden. Liever gaan we voor kwaliteit en hebben we goed contact met klanten en medewerkers die bij ons passen. Onze focus ligt op Finance & Control, hier zijn wij goed in en daar richten we ons. In de loop der jaren hebben onze Interim Professionals al veel organisaties kunnen ontzorgen.

Beschikbare Interim Professionals

Op korte termijn hebben wij weer een aantal goede medewerkers beschikbaar.