We Do Finance is een no-nonsense organisatie met korte lijnen en we spreken duidelijke taal. We onderscheiden ons verder door de behoefte van klanten goed in te schatten en vervolgens de juiste professional beschikbaar te stellen.

 

We Do Finance heeft niet de ambitie één van de grote spelers te worden. Liever gaan we voor kwaliteit en hebben we intensief en persoonlijk contact met opdrachtgevers, medewerkers en freelancers die bij ons passen. Onze focus ligt op Finance & Control, hier zijn wij goed in en daar richten we ons. In de loop der jaren hebben onze Interim Professionals al veel organisaties kunnen ontzorgen.

Roel Buitenwerf

"We Do Finance is ontstaan vanuit de wens bedrijven beter te helpen bij de invulling van hun personeelsbehoefte. We zijn zelf vele jaren als Interim Professional actief geweest en zagen te vaak dat organisaties niet goed geholpen werden. Onze eigen achtergrond ligt op het vlak van Finance & Control en dit helpt enorm in het begrijpen van hetgeen een klant nodig heeft en een kandidaat kan bieden. De focus op kwaliteit heeft ertoe geleid dat we worden ervaren als een degelijke business partner waardoor we hele mooie bedrijven tot de klantenkring mogen rekenen."

Roel Buitenwerf

Directeur We Do Finance

Onze kernwaarden zijn duidelijk merkbaar in de wijze waarop wij met elkaar en met andere mensen omgaan. Wij zijn open en respectvol naar elkaar, we vinden gelijkwaardigheid belangrijk en hechten ook veel waarde aan plezier op én naast het werk.

 

We Do Finance bouwt aan duurzame relaties met opdrachtgevers in diverse branches. Ons team kent een aanpak die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht, snel schakelen, deskundigheid en een hoge servicegraad van de dienstverlening. Een aanpak die - gelet op de groei van ons netwerk - vele opdrachtgevers aanspreekt!