We Do Finance is een no-nonsense organisatie met korte lijnen en we spreken duidelijke taal. We onderscheiden ons verder door de behoefte van klanten goed in te schatten en vervolgens de juiste professional beschikbaar te stellen.

 

We Do Finance heeft niet de ambitie één van de grote spelers te worden. Liever gaan we voor kwaliteit en hebben we intensief en persoonlijk contact met opdrachtgevers, medewerkers en freelancers die bij ons passen. Onze focus ligt op Finance & Control, hier zijn wij goed in en daar richten we ons op. In de loop der jaren hebben onze Interim Professionals al veel organisaties kunnen ontzorgen.

Onze kernwaarden zijn duidelijk merkbaar in de wijze waarop wij met elkaar en met andere mensen omgaan. Wij zijn open en respectvol naar elkaar, we vinden gelijkwaardigheid belangrijk en hechten ook veel waarde aan plezier op én naast het werk.

 

We Do Finance bouwt aan duurzame relaties met opdrachtgevers in diverse branches. Ons team kent een aanpak die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht, snel schakelen, deskundigheid en een hoge servicegraad van de dienstverlening. Een aanpak die - gelet op de groei van ons netwerk - vele opdrachtgevers aanspreekt!