Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

Vet verbranden, vet genieten & volop in je energie!

Op dinsdag 5 april heeft We Do Finance met de eigen Interim Professionals weer een leuke kennismeeting georganiseerd bij Gastrobar Maximaal in Buren.

Brenda Frunt van de Voedingsacademie nam ons in een presentatie over voeding, diëten en vasten mee in haar verhaal hoe minder vaak eten je meer energie geeft. Een interessant onderwerp met enkele aanknopingspunten om in de praktijk toe te passen!

Meeting WDF 5 april 2022

Voorjaarsdiner met We Do Finance collega's en partners

Van een kerstdiner kon wederom helaas geen sprake zijn, maar met de omdoping tot een voorjaarsdiner kon het event eindelijk doorgaan! Bij de skybar in Van der Valk Utrecht kwamen onze eigen collega's met partners om bij te praten en te genieten van heerlijk eten.

20220219_182600

We Do Finance bestaat 15 jaar!

 

Halverwege november 2006 werd We Do Finance B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Patrick van der Sman en Roel Buitenwerf. Nu, 15 jaar later, is We Do Finance een gevestigde naam binnen de Finance & Control interim- en recruitmentbranche.

In de jaren waarin Patrick en Roel actief zijn met We Do Finance, hebben zij met een gemotiveerd commercieel team en een hechte club Interim Professionals een stabiele & mooie organisatie opgebouwd.

Wij als collega's feliciteren Patrick en Roel met het 15-jarig jubilea van We Do Finance.

15 jaar post