Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

Foto: Jordi voor de Kuilenburgse spoorbrug bij de Lek, Culemborg

Jordi Weijman start als Interim Professional!

 

Deze week start Jordi Weijman als Interim Professional bij We Do Finance. In 2019 behaalde Jordi zijn HBO Bedrijfseconomie diploma en onlangs heeft hij zijn werkzaamheden bij de ABN AMRO, zijn laatste werkgever, afgerond.

Hij is vastbesloten om in samenwerking met We Do Finance, de weg omhoog in te zetten en zichzelf te ontwikkelen in de Finance & Control kolom. Als Interim Professional ziet hij de kans om te ontdekken waar zijn kwaliteiten liggen en wil hij in “verschillende keukens” meekijken.

Momenteel zijn wij op zoek naar een leuke eerste interim klus waar Jordi zijn eerste stappen kan zetten in zijn ontwikkeling. Benieuwd naar zijn profiel? Bekijk dan snel onze website op de pagina Beschikbare Professionals. Wij wensen Jordi veel plezier en succes bij zijn nieuwe uitdaging als Interim Professional van We Do Finance!

Toevoegingen op WeDoFinance.nl: Nieuws, Interim Opdrachten & meer!

 

De afgelopen weken hebben wij onze website voorzien van enkele aanpassingen en toevoegingen. Sinds kort staat bijvoorbeeld deze nieuwspagina online waarin we bezoekers op de hoogte houden van onze organisatie, onze Interim Professionals én overige zaken. Via de nieuwspagina blijf je zodoende op de hoogte van het laatste nieuws omtrent We Do Finance.

We Do Finance website

Om de freelancers en ZZP’ers nog beter van dienst te zijn, voegt We Do Finance een module toe op de website. De module betreft een overzicht voor actuele interim opdrachten. Evenals bij Recruitment vacatures, kan iedereen de openstaande interim aanvragen van We Do Finance op de site bekijken. Tevens wordt de informatie gedeeld met het LinkedIn netwerk van We Do Finance, waardoor je nieuwe ontwikkelingen (bijna) niet kunt missen. Wil jij de actuele tijdelijke opdrachten zien op onze website? Bekijk dan https://wedofinance.nl/freelancers/#interim-opdrachten

Tot slot, op onze Werken bij We Do Finance pagina laten we een aantal huidige Interim Professionals aan het woord. Zij geven een korte indruk mee waarom zij voor We Do Finance kozen. Maar daarnaast ook hoe zij tegen hen eigen ontwikkeling aan kijken. Zodoende geven we nieuwe, toekomstige Interim Professionals een inkijk wat zij kunnen verwachten bij We Do Finance.

Ben je benieuwd naar onze "Werken bij" pagina en de ervaringen van onze collega’s? Bekijk ze dan hier: https://wedofinance.nl/werken-bij-we-do-finance/

Inge van Arkel aan de slag bij We Do Finance!

 

Per dinsdag 1 september 2020 is ons team van Interim Professionals versterkt door Inge van Arkel! Afgelopen zomer behaalde Inge haar HBO diploma Bedrijfseconomie op Avans Hogeschool in Breda en start nu haar leerreis bij We Do Finance. Ze is vastberaden om als Interim Professional opdrachtgevers te ontzorgen in de Finance & Control kolom. Momenteel is Inge per direct inzetbaar voor financiële interim opdracht. Bekijk haar CV hier op onze website en neem contact met ons op voor de mogelijkheden via elma@wedofinance.nl of 0345-544688.

Wij wensen Inge veel plezier en succes met haar leerreis bij We Do Finance! 

We Do Finance behaalt opnieuw het SNA keurmerk!

 

Jaarlijks keurt een onafhankelijk, externe auditor We Do Finance op basis van de NEN 4400-1 normen voor een correcte administratie. Voor het jaar 2019-2020 blijkt We Do Finance wederom aan de kwaliteitseisen te voldoen.

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Aan de hand van een audit wordt de personeels- en financiële administratie getoetst, waarin We Do Finance opnieuw met vlag en wimpel voor is geslaagd.

Met het SNA-keurmerk worden voor opdrachtgevers en inleners de risico’s in het kader van de inleners- en ketenaansprakelijkheid beperkt. Indien je als opdrachtgever gebruik maakt van een uitzendonderneming met het NEN 4400-1 certificering, is er onder voorwaarden sprake van fiscale vrijwaring. Daarnaast toont het voor freelancers aan dat We Do Finance de administratie op juiste en correcte wijze behandeld.

Op de website van Stichting Normering Arbeid vind je het actuele SNA certificaat van We Do Finance.

                                         
                                         Bron: https://www.normeringarbeid.nl/

BUNK Meeting Amsterdam 1 juli 2020-min

1,5 meter meeting, een succes!

Op woensdag 1 juli 2020 stond na een periode van intelligente lockdown weer een samenkomst met alle Interim Professionals van We Do Finance op de planning.

Desondanks de tijden van social distancing, ontvingen we bij BUNK Amsterdam alle collega's met inachtname van de RIVM richtlijnen. In het restaurant werd heerlijk gegeten, ervaringen gedeeld met betrekking tot de afgelopen maanden en ook werd een interactieve quiz via de mobiele telefoon gestart ter vermakelijke afwisseling. Fijn om alle collega's weer te zien en te spreken, kortom een mooi succes wat ons betreft!