Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

We Do Finance op kerst tour!

 

Op zaterdag 19 december 2020 zou het jaarlijkse kerstdiner met alle We Do Finance collega's én partners plaatsvinden. Onder de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement te verzorgen, maar uiteraard kan We Do Finance wel on tour!

Namens We Do Finance gingen Roel Buitenwerf en Elma van Brenk de afgelopen weken op pad. Zo konden zij onze collega's door het hele land voorzien van een leuk cadeau (iets wat de collega's hopelijk in de nabije toekomst weer nodig hebben), aangevuld met heerlijke lekkernijen!

kerstcollage 2020

Edwin start met zijn opdracht bij HVC

 

Onze collega Edwin de Jong start in zijn opdracht bij HVC in Alkmaar. Als Interim Professional van We Do Finance is het zijn tweede opdracht, na een mooie eerste opdracht bij PARK NOW Group (ParkMobile). Wij wensen Edwin veel succes bij zijn nieuwe opdrachtgever.

Ben je ook benieuwd hoe jij bij toonaangevende opdrachtgevers op interim basis aan de slag kunt gaan? Bekijk dan snel onze Werken bij We Do Finance pagina.

De kalender voor op het bureau - op de zaak óf thuis!

 

Ze zijn weer binnen! Jaarlijks keren onze bureaukalenders weer terug op de bureaus van vele relaties of belangstellenden. Ook dit jaar verstuurt We Do Finance weer het oranje-witte handigheidje naar adressen in heel Nederland. Voor 2021 is de kalender qua look & feel identiek gebleven aan vorig jaar, maar uiteraard wel met de juiste data!

Wil jij ook een oranje kalender op jouw bureau? Neem dan via deze link contact met ons op.

Bureaukalender 2021