Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

Vliegende start voor Vera Reinders!

Marketing indiensttreding Vera

Op maandag 22 maart 2021 is Vera Reinders gestart als Interim Professional bij We Do Finance. De stappen die zij maakte om aan de slag te gaan in haar eerste opdracht, resulteert in een mooi indiensttredingsverhaal.

Vrijdag 26 februari 2021:

Vera verhuist na een buitenlands avontuur in Canada, terug naar Nederland.

Maandag 8 maart 2021:

Vera zit voor het eerst aan tafel bij We Do Finance, na eerdere online meetings.

Maandag 22 maart 2021:

Vera start in haar eerste opdracht als Interim Professional bij We Do Finance! Ze gaat aan de slag als Medewerker Finance bij onze opdrachtgever.

 

Wij wensen Vera veel sucess en plezier met haar start als Interim Professional.

We Do Finance op kerst tour!

 

Op zaterdag 19 december 2020 zou het jaarlijkse kerstdiner met alle We Do Finance collega's én partners plaatsvinden. Onder de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om een dergelijk evenement te verzorgen, maar uiteraard kan We Do Finance wel on tour!

Namens We Do Finance gingen Roel Buitenwerf en Elma van Brenk de afgelopen weken op pad. Zo konden zij onze collega's door het hele land voorzien van een leuk cadeau (iets wat de collega's hopelijk in de nabije toekomst weer nodig hebben), aangevuld met heerlijke lekkernijen!

kerstcollage 2020

De kalender voor op het bureau - op de zaak óf thuis!

 

Ze zijn weer binnen! Jaarlijks keren onze bureaukalenders weer terug op de bureaus van vele relaties of belangstellenden. Ook dit jaar verstuurt We Do Finance weer het oranje-witte handigheidje naar adressen in heel Nederland. Voor 2021 is de kalender qua look & feel identiek gebleven aan vorig jaar, maar uiteraard wel met de juiste data!

Wil jij ook een oranje kalender op jouw bureau? Neem dan via deze link contact met ons op.

Bureaukalender 2021