Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

Een geslaagd zomeruitje!

In de bruine kroeg Café Joost in Utrecht verzamelden de collega's om mee te doen aan de We Do Finance zomerpubquiz. Op de leuke locatie in het centrum werd lekker geborreld en gegeten.

Onder leiding van quizmaster Tim van den Hurk gingen 7 teams de strijd aan voor de prijzen en speelden 8 rondes bestaande uit 14 quizvragen en tussendoor de pubquiz rondes waarbij het complete team het antwoord moest opschrijven.

In de quiz zaten enkele "easter eggs" verstopt waardoor de deelnemers goed moesten opletten. Met de algemene kennis van de We Do Finance collega's zit het in ieder geval wel goed!

Team 6 met Inez, Lisa en Alex trok aan het langste eind en werden gekroond tot de winnaars van de We Do Finance zomerpubquiz.

Fotocollage Zomeruitje

Tom Scholten behaalt zijn MSc diploma!

Wij feliciteren onze collega Tom Scholten met het behalen van zijn Master diploma in Controlling. De afgelopen jaren heeft hij deze Nyenrode opleiding naast zijn opdrachten behaald en vrij recent mocht hij eindelijk zijn diploma ophalen. 

Goed gedaan Tom!

Tom Scholten