Nieuws

We Do Finance en de markt waarin zij zich begeeft is constant in beweging, onderstaand de meest recente nieuwsberichten.

We Do Finance bestaat 15 jaar!

 

Halverwege november 2006 werd We Do Finance B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Patrick van der Sman en Roel Buitenwerf. Nu, 15 jaar later, is We Do Finance een gevestigde naam binnen de Finance & Control interim- en recruitmentbranche.

In de jaren waarin Patrick en Roel actief zijn met We Do Finance, hebben zij met een gemotiveerd commercieel team en een hechte club Interim Professionals een stabiele & mooie organisatie opgebouwd.

Wij als collega's feliciteren Patrick en Roel met het 15-jarig jubilea van We Do Finance.

15 jaar post

MSc. in Controlling: Daniëlle Heinsbroek

 

Daniëlle is de volgende collega van We Do Finance met een afgeronde Nyenrode Business University opleiding! Ze behaalde haar Masterdiploma onlangs en mocht deze ophalen op locatie in Breukelen. En daar is onze Interim Professional-collega maar al te blij mee! Momenteel zoeken wij voor Daniëlle nog een leuke nieuwe interim opdracht, maar met haar diploma op zak hopen wij dat zij zeer spoedig weer aan de slag is!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om interim opdrachten uit te voeren vanuit een vast dienstverband, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder het volgen van studies zoals een MSc. in Controlling?

Bekijk dan onze pagina Werken bij We Do Finance

Danielle diploma

"All aboard" met de We Do Finance collega's

 

Begin oktober stond voor het eerst sinds een lange periode, weer eens een personeelsuitje op de planning. In de haven van Monnickendam verzamelde de We Do Finance collega's op zeilklipper De Vriendschap. Op het 32 meter lange schip brachten de collega's samen een leuke middag door. Enkele "sterke collega's" werden op de vrije zaterdagmiddag aan het werk gezet voor het hijsen van de zeilen. 

Maar uiteraard had iedereen de ruimte voor een drankje en hapje in gezelschap met de collega's. Deels op het dek in de wind, maar ook benedendeks in het gastenverblijf / de bar. Jos, Marjolein en de crew hadden alles uitstekend geregeld voor de Interim Professionals ten aanzien van verhalen, versnaperingen en een heerlijk eetbuffet.

Enige tijd geleden zijn alle jubilarissen in het zonnetje gezet, maar hierbij ontbrak collega Chantal van den Oever. Tijdens de zeiltocht werd zij in het zonnetje gezet met een leuk 10-jarig jubilea cadeau.

Een bijzondere én leuke middag, met alle collega's weer op een externe activiteit en mooi ervaring op een grote zeilklipper!

Collage zeiluitje

We Do Finance steunt en draagt Alzheimer Socks!

 

Onlangs hebben wij onder onze collega’s een zending gestuurd met vrolijke Alzheimer Socks. Hiermee steunt We Do Finance een goed doel welke onderzoek verricht naar de ziekte Alzheimer en andere vormen van dementie. Deze instelling heeft tijdens de COVID-crisis zwaar te lijden gehad, daarom leveren we als We Do Finance een bijdrage door deze sokken aan te schaffen. Een paar Alzheimer Socks bestaat uit twee verschillende sokken, wat symbool staat voor de verwarring van Alzheimerpatiënten.

In een zakelijke setting, met kleurrijke schoenen of pantoffels, de Alzheimer Socks vallen in ieder geval duidelijk op! Als je interesse hebt in het steunen van een goed doel en fan bent van vrolijke & opvallende sokken, dan raden wij aan om te kijken op: https://alzheimersocks.nl/

Afbeelding collage

Collega Koen Mast behaalt zijn HOFAM QC opleiding!

 

Een mooi moment voor onze collega Koen Mast! Onlangs behaalde hij zijn HOFAM Qualified Controller opleiding. In zijn ontwikkeling maakt Koen op het vlak van interim opdrachten al leuke stappen, maar daarnaast is hij ook actief met betrekking tot het volgen van opleidingen.

Zijn diploma ontvangt hij in het najaar, maar Koen ontving al een bos bloemen van ons en poseert alvast trots voor het gebouw waar hij de studie volbracht!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om te studeren en de eerste stappen te maken in jouw werkzame carrière? Bekijk dan snel de pagina Werken bij We Do Finance en de pagina van het Active Learning Program voor het volgen van opleidingen of cursussen.

Koen HOFAM 1