Bij We Do Finance werken mensen die zichzelf willen ontwikkelen en vaak nog aan het ontdekken zijn waar hun kwaliteiten en voorkeuren precies liggen. Doordat We Do Finance opdrachten uitvoert in verschillende sectoren maak je als Interim Professional kennis met uiteenlopende typologieën, processen, culturen en systemen. Je krijgt op deze manier de kans enkele maanden 'in de  keuken mee te kijken' bij een bedrijf. Aangezien We Do Finance op alle niveaus binnen de F&C kolom actief is, zijn wij in staat de zwaarte van de vervolgopdrachten goed af te stemmen op de (steeds toenemende) ervaring van onze professionals. Uiteraard houden we hierbij rekening met de woonplaats van de collega's.

 

We Do Finance biedt vanaf dag één een dienstverband voor onbepaalde tijd met volop uitdagingen en doorgroeimogelijkheden binnen het vakgebied Finance & Control. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, want onze collega's maken het verschil bij onze klanten op de werkvloer. Wij besteden daarom veel tijd en aandacht aan opleiding, kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen, ondermeer tijdens periodieke bijeenkomsten, trainingen en diverse sociale activiteiten. 

 

Persoonlijke aandacht en wederzijdse betrokkenheid staat bij We Do Finance voorop. Wij zijn een no-nonsense organisatie met korte lijnen en we zijn open en eerlijk naar elkaar. We Do Finance heeft niet de ambitie één van de grote spelers te worden. In een kleiner team leer je elkaar beter kennen, ben je geen nummer en weet je wat er speelt. Dit komt het werkplezier ten goede maar ook de dienstverlening naar klanten want hierdoor zijn we in staat goede matches tussen opdracht en Interim Professional te maken.

Inge van Arkel cropped

Inge van Arkel

Interim Professional bij We Do Finance sinds mei 2020

"Gedurende de verschillende opdrachten is mijn ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Elke nieuwe opdracht probeert WDF nét weer dat stukje extra uitdaging/niveau te vinden ten opzichte van de vorige opdracht, zodat je altijd in ontwikkeling blijft."

Floyd Bionda

Floyd Bionda

Interim Professional bij We Do Finance sinds oktober 2014

"Interim is voor Young Professionals een uitgelezen kans om in hoog tempo op veel gebieden ervaring op te doen."

Koen Mast

Koen Mast

Interim Professional bij We Do Finance sinds mei 2019

"Binnen We Do Finance heerst een informele sfeer en het onderlinge contact is goed. Voor mij waren dit belangrijke redenen om hier als Interim Professional te starten."

Jaap

Jaap Wolfert

Interim Professional bij We Do Finance sinds november 2019

"Bij We Do Finance is er altijd ruimte om iemand aan te spreken. Het is ook fijn iedereen te kennen. De jaarlijks skireis en kennismeetings dragen hier voor een groot deel aan bij."

Mike

Mike Schepers

Interim Professional bij We Do Finance sinds juli 2016

"De afgelopen jaren heb ik bij verschillende opdrachtgevers gewerkt waarbij het niveau elke opdracht steeg. Hierdoor heb ik een mooie ontwikkeling doorgemaakt."

Alex Kant

Alex Kant

Interim Professional bij We Do Finance sinds september 2019

"De kracht van We Do Finance ligt in de juiste balans tussen het op een leuke informele manier met elkaar om gaan en anderzijds de mogelijkheden die je tijdens opdrachten of studie krijgt om te groeien." 

Fleur

Fleur Bonte

Interim Professional bij We Do Finance sinds juni 2015

"Ik ben bij We Do Finance gaan werken omdat ik de indruk kreeg dat ik geen nummer ben en We Do Finance mij helpt te ontwikkelen. Dit zijn de redenen dat ik er al jaren met plezier werk."

Wij hebben sinds 2001 ervaring met het ontwikkelen van Financials. Enerzijds door het aanbieden van de juiste opdracht op het juiste moment en anderzijds door coaching, begeleiding en het volgen van opleidingen. Ons 'Active Learning Program' start met een assessment en een introductieprogramma met trainingen op het vlak van communicatie, presentatie en persoonlijke effectiviteit. Tevens worden actuele thema's (BigData, PowerBI, Agile, Lean SixSigma, etc) behandeld tijdens bijeenkomsten waar je ook je collega's ontmoet. Daarnaast is verdieping mogelijk. Veel medewerkers maken gebruik van deze mogelijkheid en volgen naast het werk een studie. Denk hierbij aan een Master, QC of RC studie aan bij Nyenrode, UvA, Avans of Hofam. Verder bieden we in samenwerking met een grote en bekende aanbieder een breed pakket aan trainingen en cursussen die passen bij jouw behoefte, ontwikkelpunten en privé/werk balans.

 

Onze kernwaarden zijn duidelijk merkbaar in de wijze waarop wij met elkaar en met andere mensen omgaan. Wij zijn open en respectvol naar elkaar, we vinden gelijkwaardigheid belangrijk en hechten ook veel waarde aan plezier op én naast het werk.

 

Wil je meer weten over het werken als Interim Professional bij We Do Finance? Lees dan ook onze vacature door en neem contact op met Elma van Brenk via elma@wedofinance.nl of 0345-544688.

Werken als Interim Professional ?