Bij We Do Finance werken mensen die zichzelf willen ontwikkelen en vaak nog aan het ontdekken zijn waar hun kwaliteiten en voorkeuren precies liggen. Doordat We Do Finance opdrachten uitvoert in verschillende sectoren maak je als Interim Professional kennis met uiteenlopende typologieën, processen, culturen en systemen. Je krijgt op deze manier de kans enkele maanden 'in de  keuken mee te kijken' bij een bedrijf. Aangezien We Do Finance op alle niveaus binnen de F&C kolom actief is, zijn wij in staat de zwaarte van de vervolgopdrachten goed af te stemmen op de (steeds toenemende) ervaring van onze professionals. Uiteraard houden we hierbij rekening met de woonplaats van de collega's.

 

We Do Finance biedt vanaf dag één een dienstverband voor onbepaalde tijd met volop uitdagingen en doorgroeimogelijkheden binnen het vakgebied Finance & Control. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, want onze collega's maken het verschil bij onze klanten op de werkvloer. Wij besteden daarom veel tijd en aandacht aan opleiding, kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen, ondermeer tijdens periodieke bijeenkomsten, trainingen en diverse sociale activiteiten. 

 

Persoonlijke aandacht en wederzijdse betrokkenheid staat bij We Do Finance voorop. Wij zijn een no-nonsense organisatie met korte lijnen en we zijn open en eerlijk naar elkaar. We Do Finance heeft niet de ambitie één van de grote spelers te worden. In een kleiner team leer je elkaar beter kennen, ben je geen nummer en weet je wat er speelt. Dit komt het werkplezier ten goede maar ook de dienstverlening naar klanten want hierdoor zijn we in staat goede matches tussen opdracht en Interim Professional te maken.

 

Wij hebben sinds 2001 ervaring met het ontwikkelen van Financials. Enerzijds door het aanbieden van de juiste opdracht op het juiste moment en anderzijds door coaching, begeleiding en het volgen van opleidingen. Ons 'Active Learning Program' start met een assessment en een introductieprogramma met trainingen op het vlak van communicatie, presentatie en persoonlijke effectiviteit. Tevens worden actuele thema's (BigData, PowerBI, Agile, Lean SixSigma, etc) behandeld tijdens bijeenkomsten waar je ook je collega's ontmoet. Daarnaast is verdieping mogelijk. Veel medewerkers maken gebruik van deze mogelijkheid en volgen naast het werk een studie. Denk hierbij aan een Master, QC of RC studie aan bij Nyenrode, UvA, Avans of Hofam. Verder bieden we in samenwerking met een grote en bekende aanbieder een breed pakket aan trainingen en cursussen die passen bij jouw behoefte, ontwikkelpunten en privé/werk balans.

 

Onze kernwaarden zijn duidelijk merkbaar in de wijze waarop wij met elkaar en met andere mensen omgaan. Wij zijn open en respectvol naar elkaar, we vinden gelijkwaardigheid belangrijk en hechten ook veel waarde aan plezier op én naast het werk.

 

Wil je meer weten over het werken als Interim Professional bij We Do Finance? Lees dan ook onze vacature door en neem contact op met Elma van Brenk via elma@wedofinance.nl of 0345-544688.

Werken als Interim Professional ?