Active Learning Program

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van Financials. Enerzijds door het aanbieden van de juiste opdracht op het juiste moment en anderzijds door coaching, begeleiding en het volgen van opleidingen en trainingen.

Om als Interim Professional succesvol te zijn, is het goed om in ieder geval een goede basis te leggen voor verdere persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Ons 'Active Learning Program' voorziet hierin. Bij aanvang van het dienstverband nemen we een assessment af en bieden we een introductieprogramma met diverse trainingen op het vlak van communicatie, presentatie en persoonlijke effectiviteit. Dit zijn praktische en pragmatische trainingen waar je in de praktijk direct de voordelen van zult ervaren.

Tijdens periodieke bijeenkomsten ontmoet je de collega's en worden actuele thema's (bijvoorbeeld BigData, PowerBI, Agile, Lean SixSigma, etc) behandeld.

Active Learning Program

Niet iedereen heeft dezelfde opleidingsbehoefte. Wat dat betreft geloven we bij We Do Finance in maatwerk. Afhankelijk van jouw wens en ambitie is verdieping mogelijk. Veel medewerkers maken gebruik van deze mogelijkheid en volgen naast het werk een studie. Denk hierbij aan een Master, QC of RC studie aan Nyenrode, UvA, Avans of Hofam.

Verder bieden we in samenwerking met een grote en bekende aanbieder een breed pakket aan trainingen en cursussen die passen bij jouw behoefte, ontwikkelpunten en privé/werk balans.

We Do Finance faciliteert in mentale gezondheid

"Omdat mentaal welzijn een belangrijke pijler is om jezelf te kunnen ontwikkelen, zijn we een samenwerking met OpenUp aangegaan."

OpenUp is een online platform met allerlei tools om aan je mentale gezondheid te werken. Tools die je weerbaarder maken en je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Zowel op emotioneel als mentaal vlak, in privésituaties en op het werk. De doelstelling van OpenUp is mentaal welzijn voor iedereen (laagdrempelig) bereikbaar te maken.

New Heroes en We Do Finance slaan de handen ineen

"Op inhoud is iedereen gelijk. Soft skills zorgen ervoor dat een klant denkt: 'Hé, hij of zij heeft écht goed werk geleverd." zegt Elma van Brenk, businessmanager bij We Do Finance....

 

Lees hier het hele artikel over de samenwerking tussen New Heroes en We Do Finance.