Recruitment

Op verzoek van opdrachtgevers houdt We Do Finance zich bezig met werving & selectie. Klanten vragen ons - naast de tijdelijke invulling van vacatures - mee te denken ten aanzien van vaste invulling van vacatures. We hebben veel ervaring met werving & selectie en zijn hierin al jaren succesvol.


We Do Finance is door kandidaten genomineerd én vervolgens door een onafhankelijke vakjury verkozen tot het 'beste bureau 2019' in de categorie Financieel Management.


 

We onderscheiden ons door goed te luisteren, te begrijpen en aan te voelen welke kandidaten geschikt zijn. Vanwege een groot en breed netwerk weten we veel mensen te bereiken. Een groot deel van de potentiële kandidaten kennen wij al jaren en is aan te merken als 'passief zoekend'. Deze mensen hebben ons laten weten niet actief te solliciteren maar wel open te staan voor een nieuwe uitdaging.

 

Ons netwerk strekt zich uit vanaf het starterniveau tot en met de eindverantwoordelijken. Door een uitgebreide intake en eventuele assesments met de kandidaten zoeken we naar de perfecte match. Wij beoordelen mensen niet alleen op de functionele eisen maar ook op de sociale aspecten.

 

We Do Finance werkt op basis van 'no cure, no pay' en zoekt alleen als de slagingskans voor de kandidaat hoog ligt. Dat houdt concreet in dat wij de organisatie van de opdrachtgever goed moeten kennen om tot de juiste match te komen. Wij stellen bewust een beperkte selectie van kandidaten voor waarbij het onderscheid tussen de mensen duidelijk wordt aangegeven. Als de vacature al bij veel werving & selectie bureaus is uitgezet, bedanken wij liever. Wilt u meer weten over onze recruitment activiteiten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0345-544688 of info@wedofinance.nl.

 

We Do Finance heeft momenteel de volgende vacatures in behandeling: