Interim opdracht

Functie 
Junior Financial Analyst (32 - 40 uur per week)

Organisatie 
Internationale groothandel | Amsterdam

Taken & verantwoordelijkheden 

Voor onze klant, een internationale groothandel, zoeken wij een Junior Financial Analyst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en daarnaast zijn er meerdere buitenlandse verkoopentiteiten. De finance kolom bestaat circa 5 personen. Vanwege interne verschuivingen is er per direct behoefte een Junior Financial Analyst.

Het zwaartepunt van de opdracht ligt op het verzorgen van diverse nationale en internationale analyses, waaronder inzake de afzetmarkt, groei, potentie, marges, producten etc. In deze rol wordt veel gebruikt van PowerBI waarbij je het reeds ontwikkelde stuk overneemt, onderhoudt en/of uitbreidt. Verder dient er een cashforecast opgesteld te worden. Het bestaande Excel bestand kan verder verbeterd worden. Indien de opdracht verlengd wordt tot na de zomer, is er ook hulp nodig bij het opstellen van het budget.

Functieprofiel 

  • minimaal HBO geschoold en affiniteit met data en IT
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • ervaring met PowerBI is vereist, met SAP een pré
  • breed inzetbaar; snappen hoe de data in elkaar zit, daar diepgaande analyse van kunnen maken tot en met hands-on werkzaamheden

Opdrachtkenmerken 

start – op korte termijn
duur – 3-6 maanden
uren – 32 tot 40u per week
locatie – er kan hybride gewerkt worden

Interesse? 

Ben je beschikbaar en passend in het profiel, mail dan graag jouw CV, korte toelichting en tariefstelling naar inez@wedofinance.nl.

Alvast bedankt.